Er Racefjerkræ din hobby?


Så vil specialklubben for Ancona, Italiener, Legbar og Leghorn anbefale dig at være medlem af vore hovedforening Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl. forkortet D.F.f.R. Vi anbefaler et medlems skab for at du kan få det fulde udbytte af dine medlemskaber i Lokal og Specialklubber, du får mulighed for at udstille dine dyr på den årlige Landsudstilling, som hvert år først i december afholdes i MCH Herning, det er hos D.F.f.R at du køber ringe til at påsætte dine kyllinger når de har den rigtige størrelse, og uden ringe kan man ikke udstille. D.F.f.R. Udsender hver måned(omk, 10 - 15.) bladet Racefjerkræ, et godt og alsidigt blad som omhandler alt hvad der rører sig inden for Racefjerkræ.

Vi er gerne behjælpelig med kontakt til D.F.f.R. hvis det ønskes, kontoret kan kontaktes på tlf. 23 74 01 88 eller man kan indmelde sig på nedenstående link.

www.racefjerkrae.dk

Racefjerkræ

Bladet racefjerkræ som man som medlem af D.F.f.R. modtager hver måned

Skandianavisk Fjerkræstandard

Når man udstiller sine dyr på en Lokal, Special eller Landsudstilling, så bliver dyrene bedømt efter Skandianavisk Fjerkræstandard.

Denne bog er et opslagsværk med standardbeskrivelser af alle god- kendte Racer i Danmark, bogen er lavet i et ringbind således at rettelsesblade, og nye Racer og Varieteter er nemme at indsætte, en bog som bør befinde sig i enhver Fjerkræavlers bogreol

Skandianavisk Fjerkræstandard og rettelsesblade kan købes på Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavls kontor  tlf. 23 74 01 88 mail dffr@racefjerkrae.dk